Tadilat ve İç Dekorasyon Nasıl Yapılır?

27.11.2020
Tadilat ve İç Dekorasyon Nasıl Yapılır?

İzmir tadilat işlerinde bir numara olan firmamız, sizlere her alanda destek vermekten gurur duyar. Anahtar teslim projelerimiz sayesinde, sizlere üstün bir hizmet sağlamaktayız. Tadilat ve dekorasyon işlemleri her alan için yapılabilir. Bununla beraber kişiler evleri, işyerleri ve benzeri alanlar için bizlerle iletişime geçebilirler. Günümüzde tadilat birçok alana yayıldığı için kişiler farklı birçok sebepten bu işlemi tercih edebilir. Eviniz ve işyeriniz için farklı konseptler tercih edebilirsiniz. İç dekorasyon konseptleri özellikle iş alanlarında değişiklik göstermektedir. Farklı dekorasyon yapılabilecek bazı iş alanları şu şekildedir;

  • Eczane
  • Pastane
  • Giyim Mağazaları
  • Optik Mağazalar
  • Marketler
  • Lokantalar
  • Restoranlar
  • Kafeler
  • Emlak Dükkanları

Anahtar teslim iç dekorasyon hizmeti veren firmamız, sizler için detaylı çalışmalar yapmaktadır. Tesisattan, tadilata birçok işi yapan firmamız üzerinden mekanlarınız için gerekli desteği alabilirsiniz.

Tadilat ve Dekorasyon İçin Alabileceğiniz Hizmetler

Sizler için anahtar teslim hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmetler içerisinde dekorasyon, tadilat işlemleri bulunmaktadır. Her türlü tadilat işlemleri sizler için yapılmaktadır. Bununla beraber sizlerin fikri alınarak yapılacak olan işlemler belirlenmektedir. Bu işlemler ile ilgili detaylı bir proje hazırlanır. Yapılacak olan tüm değişimler detaylı bir şekilde belirtilir. Sonrasında ise müşterilerin isteklerine göre ek eklemeler yapılır. Tüm bu işlemler sonucunda bir tekli hazırlanır ve işlemlere başlanır. Teklif içerisinde işçilik fiyatı da belirlenmektedir. Ek oluşabilecek ücretler, müşteriye danışılarak eklenir.

Dekorasyon Nedir?

Dekorasyon özellikle işi iyi bir şekilde yapan kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Bu işlemler genellikle anahtar teslim olarak gerçekleşmektedir. Kişiler anahtar teslim dekorasyon işlemlerinde herhangi bir şekilde işlere dokunmaz. Ekibimiz sizin için her konuyu halleder. Bununla beraber dekorasyon işlemleri sonucunda, kişiler herhangi bir şekilde temizlik yapmaz. Dekorasyon işlemi yaptıracağınız firmanın işinde tecrübeli olması oldukça önemlidir. Bundan dolayı firmamız inceleyerek, bakarak ve araştırarak karar verebilirsiniz. Özellikle referansı olan bir firma tercih etmeniz gerekmektedir. İşinde uzman bir firma ile çalışmak sizi ileride oluşabilecek problemlerden kurtarmaktadır. Sorunsuz bir tadilat ve dekorasyon işlemi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sektör içerisinde tecrübesi olmayan bir firmayla çalışmanız işi istediğiniz gibi bulmanızı engeller. Bununla beraber sizlere normalden daha az fiyatlar vererek büyük bir mağduriyet yaşattır. Firmamız güvenilir yapısı sayesinde sizlere en doğru hizmeti verecektir. Özellikle sizlere işlem başlamadan önce net bir bilgi verecektir. Bundan dolayı oluşabilecek bütün problemleri firmamız sizin adına önleyecektir. İşyerinize, evinize veya benzeri alanlara dekorasyon yada tadilat yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tadilat işlemi, dekorasyondan önce yapılması gerekmektedir. Sonrasında fayans, boya ve benzeri diğer işlemlerin yapılması gerekmektedir.

Dekorasyon Uygulamaları Nasıl Yapılır?

Dekorasyon ve tadilat uygulamalarının oldukça profesyonel bir şekilde yapılması gerekmektedir. Özellikle uzun ve sıkıcı olan bu işi sizin için basit bir şekilde çözecek bir firmayla çalışmanız sizin açınızdan daha faydalı olacaktır. Bu zahmetlerden kurtulmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Özellikle tadilatın geç yapılması size büyük bir oranda maddi zarar verebilir. İzmir tadilat olarak sizlerle anahtar teslim usulü çalışmaktayız. Firmamız alanında uzman bir mimar tarafından da destek alarak, sizlere kusursuz projeler hazırlamaktadır. Ekibimiz içerisinde bulunan bütün arkadaşlarımız, işlerinde tecrübeli bireylerden oluşmaktadır. Evinizi tadilat veya dekorasyon yapmadan önce mutlaka ayrıntılı bir plan çıkartmaktayız. Sizlere 3D olarak yapılacak işlemler gösterilir ve buna göre malzeme alımı yapılır. Firmamız için en önemli unsur kaliteli üründür. Kaliteli ürün seçimleri masraf ve işçilik fiyatını belirler. Ancak iyi bir malzeme seçimi size uzun süreli bir fayda sağlamaktadır.

Tümü